Nous somme desolés. Cette page n'est pas trouvable en votre choisie langue. Pour cela vous pouvez lire cette page en hongrois. C'est possible que vous pouvez trouver cette page en une autre langue aussi excepté votre choisie langue.

Szolgáltatások

Oktatás

Tanulmányok készítése

  • Előzetes megvalósíthatósági tanulmány Biotechnológiai beruházásokhoz
  • Megvalósíthatósági tanulmány Biotechnológiai beruházásokhoz

Bér fermentáció

  • tápközeg készítés (előkezeléssel is), optimálás
  • sterilezés (hővel, szűréssel)
  • fermentáció 1-10-100L (max. 250L-ig)
  • léptéknövelés vizsgálata

Feldolgozás

  • szeparálás (10L/h), centrifugálás (4L)
  • bepárlás
  • lepárlás
  • ultraszűrés
  • porlasztva szárítás (10-15L/h)
  • kis léptékű fehérje preparálás (FPLC)

Analitika

  • fermentlé analízis HPLC-vel
  • HPLC mérések hozott módszerrel
  • gázkromatográfiás mérések (GC)

Biológiai anyagok tartósítása

  • hőkezeléssel
  • liofilezéssel (fagyasztva szárítással)
  • additívokkal

Mikrobiológiai vizsgálatok

  • Kozmetikai termékek mikrobiológiai tisztaságára
  • Élelmiszeripari termékek mikrobiológiai tisztaságára
  • Mikrobiológiai minőségellenőrzés

Eredmények értékelése

  • fermentáció kinetikai (időbeli lefutás leírása matematikailag)
    Szoftverek: Sigma Plot 7.0, Berkeley Madonna 8.01
  • technológia (folyamat) tervezés, és optimálás
    Szoftverek: SuperPro Designer

    Feltételek.pdf