Es tut uns Leid. Diese Seite wurde nicht in Ihrer gewählten Sprache
gefunden. Deshalb können Sie es auf Ungarisch lesen. Es kann sein, dass Sie
diese Seite in anderen Sprachen ausgenommen Ihre gewählte Sprache auch finden
können.
Szolgáltatások
Oktatás
Tanulmányok készítése
- Előzetes megvalósíthatósági tanulmány Biotechnológiai beruházásokhoz
- Megvalósíthatósági tanulmány Biotechnológiai beruházásokhoz
Bér fermentáció
- tápközeg készítés (előkezeléssel is), optimálás
- sterilezés (hővel, szűréssel)
- fermentáció 1-10-100L (max. 250L-ig)
- léptéknövelés vizsgálata
Feldolgozás
- szeparálás (10L/h), centrifugálás (4L)
- bepárlás
- lepárlás
- ultraszűrés
- porlasztva szárítás (10-15L/h)
- kis léptékű fehérje preparálás (FPLC)
Analitika
- fermentlé analízis HPLC-vel
- HPLC mérések hozott módszerrel
- gázkromatográfiás mérések (GC)
Biológiai anyagok tartósítása
- hőkezeléssel
- liofilezéssel (fagyasztva szárítással)
- additívokkal
Mikrobiológiai vizsgálatok
- Kozmetikai termékek mikrobiológiai tisztaságára
- Élelmiszeripari termékek mikrobiológiai tisztaságára
- Mikrobiológiai minőségellenőrzés
Eredmények értékelése
- fermentáció kinetikai (időbeli lefutás leírása matematikailag)
Szoftverek: Sigma Plot 7.0, Berkeley Madonna 8.01
- technológia (folyamat) tervezés, és optimálás
Szoftverek: SuperPro Designer
|