Nous somme desolés. Cette page n'est pas trouvable en votre choisie
langue. Pour cela vous pouvez lire cette page en hongrois. C'est possible que
vous pouvez trouver cette page en une autre langue aussi excepté votre choisie
langue.
Szolgáltatások
Oktatás
Tanulmányok készítése
- Előzetes megvalósíthatósági tanulmány Biotechnológiai beruházásokhoz
- Megvalósíthatósági tanulmány Biotechnológiai beruházásokhoz
Bér fermentáció
- tápközeg készítés (előkezeléssel is), optimálás
- sterilezés (hővel, szűréssel)
- fermentáció 1-10-100L (max. 250L-ig)
- léptéknövelés vizsgálata
Feldolgozás
- szeparálás (10L/h), centrifugálás (4L)
- bepárlás
- lepárlás
- ultraszűrés
- porlasztva szárítás (10-15L/h)
- kis léptékű fehérje preparálás (FPLC)
Analitika
- fermentlé analízis HPLC-vel
- HPLC mérések hozott módszerrel
- gázkromatográfiás mérések (GC)
Biológiai anyagok tartósítása
- hőkezeléssel
- liofilezéssel (fagyasztva szárítással)
- additívokkal
Mikrobiológiai vizsgálatok
- Kozmetikai termékek mikrobiológiai tisztaságára
- Élelmiszeripari termékek mikrobiológiai tisztaságára
- Mikrobiológiai minőségellenőrzés
Eredmények értékelése
- fermentáció kinetikai (időbeli lefutás leírása matematikailag)
Szoftverek: Sigma Plot 7.0, Berkeley Madonna 8.01
- technológia (folyamat) tervezés, és optimálás
Szoftverek: SuperPro Designer
|