Sorry, this site wasn't found in your selected language. Hence you can
see the site in Hungarian. Maybe you can find it in other languages too except
your selected language.
Szolgáltatások
Oktatás
Tanulmányok készítése
- Előzetes megvalósíthatósági tanulmány Biotechnológiai beruházásokhoz
- Megvalósíthatósági tanulmány Biotechnológiai beruházásokhoz
Bér fermentáció
- tápközeg készítés (előkezeléssel is), optimálás
- sterilezés (hővel, szűréssel)
- fermentáció 1-10-100L (max. 250L-ig)
- léptéknövelés vizsgálata
Feldolgozás
- szeparálás (10L/h), centrifugálás (4L)
- bepárlás
- lepárlás
- ultraszűrés
- porlasztva szárítás (10-15L/h)
- kis léptékű fehérje preparálás (FPLC)
Analitika
- fermentlé analízis HPLC-vel
- HPLC mérések hozott módszerrel
- gázkromatográfiás mérések (GC)
Biológiai anyagok tartósítása
- hőkezeléssel
- liofilezéssel (fagyasztva szárítással)
- additívokkal
Mikrobiológiai vizsgálatok
- Kozmetikai termékek mikrobiológiai tisztaságára
- Élelmiszeripari termékek mikrobiológiai tisztaságára
- Mikrobiológiai minőségellenőrzés
Eredmények értékelése
- fermentáció kinetikai (időbeli lefutás leírása matematikailag)
Szoftverek: Sigma Plot 7.0, Berkeley Madonna 8.01
- technológia (folyamat) tervezés, és optimálás
Szoftverek: SuperPro Designer
|