Es tut uns Leid. Diese Seite wurde nicht in Ihrer gewählten Sprache gefunden. Deshalb können Sie es auf Ungarisch lesen. Es kann sein, dass Sie diese Seite in anderen Sprachen ausgenommen Ihre gewählte Sprache auch finden können.

Szolgáltatások

Oktatás

Tanulmányok készítése

  • Előzetes megvalósíthatósági tanulmány Biotechnológiai beruházásokhoz
  • Megvalósíthatósági tanulmány Biotechnológiai beruházásokhoz

Bér fermentáció

  • tápközeg készítés (előkezeléssel is), optimálás
  • sterilezés (hővel, szűréssel)
  • fermentáció 1-10-100L (max. 250L-ig)
  • léptéknövelés vizsgálata

Feldolgozás

  • szeparálás (10L/h), centrifugálás (4L)
  • bepárlás
  • lepárlás
  • ultraszűrés
  • porlasztva szárítás (10-15L/h)
  • kis léptékű fehérje preparálás (FPLC)

Analitika

  • fermentlé analízis HPLC-vel
  • HPLC mérések hozott módszerrel
  • gázkromatográfiás mérések (GC)

Biológiai anyagok tartósítása

  • hőkezeléssel
  • liofilezéssel (fagyasztva szárítással)
  • additívokkal

Mikrobiológiai vizsgálatok

  • Kozmetikai termékek mikrobiológiai tisztaságára
  • Élelmiszeripari termékek mikrobiológiai tisztaságára
  • Mikrobiológiai minőségellenőrzés

Eredmények értékelése

  • fermentáció kinetikai (időbeli lefutás leírása matematikailag)
    Szoftverek: Sigma Plot 7.0, Berkeley Madonna 8.01
  • technológia (folyamat) tervezés, és optimálás
    Szoftverek: SuperPro Designer

    Feltételek.pdf