Szolgáltatások
Oktatás
Tanulmányok készítése
- Előzetes megvalósíthatósági tanulmány Biotechnológiai beruházásokhoz
- Megvalósíthatósági tanulmány Biotechnológiai beruházásokhoz
Bér fermentáció
- tápközeg készítés (előkezeléssel is), optimálás
- sterilezés (hővel, szűréssel)
- fermentáció 1-10-100L (max. 250L-ig)
- léptéknövelés vizsgálata
Feldolgozás
- szeparálás (10L/h), centrifugálás (4L)
- bepárlás
- lepárlás
- ultraszűrés
- porlasztva szárítás (10-15L/h)
- kis léptékű fehérje preparálás (FPLC)
Analitika
- fermentlé analízis HPLC-vel
- HPLC mérések hozott módszerrel
- gázkromatográfiás mérések (GC)
Biológiai anyagok tartósítása
- hőkezeléssel
- liofilezéssel (fagyasztva szárítással)
- additívokkal
Mikrobiológiai vizsgálatok
- Kozmetikai termékek mikrobiológiai tisztaságára
- Élelmiszeripari termékek mikrobiológiai tisztaságára
- Mikrobiológiai minőségellenőrzés
Eredmények értékelése
- fermentáció kinetikai (időbeli lefutás leírása matematikailag)
Szoftverek: Sigma Plot 7.0, Berkeley Madonna 8.01
- technológia (folyamat) tervezés, és optimálás
Szoftverek: SuperPro Designer
|