Homepage of Ákos Ferenc Németh

Tux

Sorry, this site wasn't found in your selected langauge. Hence you can read it in the default language (Hungarian). Maybe you can find this site in other languages except your selected language too. I'm working on the translation…

Üdvözöllek a honlapomon

„Ez az oldal nem jött volna létre, ha” nem vagyok én.

Üdvözöllek hát kedves látogató személyes honlapomon, mely létrejöttének oka az az egyszerű tény, hogy bizony néha közkincsé kell tennem bizonyos információkat bizonyos emberek számára bizonyos alkalmak bizonyos időtartamára. Ezen kívül az is e honlap megírása mellett szólt, hogy meg kellett mutatnom, milyen is egy jól kidolgozott honlap a XXI. században.

Ajánlatom:

Azt nem ígérhetem egyébként, hogy az oldal bármilyen hasznos információt is fog valaha tartalmazni, ahogyan azt sem ígérhetem, hogy rendszeresen fogom frissíteni vagy csinosítgatni. Ezzel együtt természetesen minden építőjellegű kritikát szívesen fogadok. Elérhetőségeimet a „Magamról→Önéletrajz féleség” menüpont alatt találod meg. A legjobb tanácsot adók között „jól van” csomagokat fogok szétosztani. (Egyszer egy felet már kiérdemelt valaki, ha jól emlékszem.) Természetesen az sem baj, ha Neked nem tetszik ez az oldal, és az sem, ha nem is szeretnéd, hogy jobb legyen. Ebben az esetben a mindig segítőkész TeveKommandó áll a rendelkezésedre, hogy jobb belátásra térítsen.

Az eddigi látogatóim száma: 24131

Jó böngészést kívánok
Németh Ákos
A legutolsó frissítés dátuma: 2020. 08. 19. 00:10:14